Vuonna 2020 fokusoin toimintaani – hääkuvaukset jäävät pois ohjelmasta


Moi kaikki!

Tänä vuonna olen päättänyt jatkaa oman toimintani fokusointia ja päätynyt siihen, että hääkuvaukset jäävät pois ohjelmastani. Tämä ei toki tarkoita sitä, ettenkö enää koskaan tekisi hääkuvauksia - kaikki on mahdollista ja oikeana hetkenä voin suostua jälleen kuvaajaksi.

Fokusoinnissa on selkeät etunsa. Olen luontaisesti hyvin utelias, laaja-alaisesti maailman loputtomiin mahdollisuuksiin suhtautuva ihminen, joka on aina innostunut mieluummin laajentamaan omaa tekemisrepertuaariaan kuin supistamaan sitä. Se on ollut osa minua. Nyt olen kuitenkin hoksannut fokusoinnin edut yhä paremmin: kun keskittyy oikeasti itselle tärkeisiin projekteihin, elämästä tulee vielä antoisampaa, innostavampaa ja omannäköisempää.

Haluan kiittää kaikkia hääpareja, joiden juhlissa olen saanut olla kuvaajana - moni hääpäivä on ollut aidosti koskettava ja olen kiitollinen, että olen saanut olla mukana niissä. Vanhat hääkuvat säilyvät pilvipalveluissa ainakin vuoden 2020 ajan, joten niitä voi käydä ihailemassa ja latailemassa vielä pitkään.

Päädyin tähän ratkaisuun ennen kaikkea siksi, että haluan panostaa täysillä päätyöhöni ja siitä jäävän vapaa-ajan haluan investoida hyvinvointiin, harrastuksiin, kokemuksiin ja elämyksiin. Päätyön lisäksi ylläpidän ja kehitän Visual Finland -kuvapankkia, jonka kautta esimerkiksi kunnat, kaupungit, viestintätoimistot ja yksityishenkilöt voivat tilata Suomi-valokuviani viestintään, markkinointiin ja tilojen sisustukseen.

Lisäksi olen ollut viimeiset pari vuotta aivan tolkuttoman innostunut osakesijoittamisesta ja tavoittelenkin sitä, että yhtiöiden jakamat osingot ovat yhä suurempi sivutulonlähteeni jatkossa. Valokuvausta en tietenkään aio unohtaa ja suunnitteilla on monia mielenkiintoisia kuvausretkiä esimerkiksi drone-videoiden osalta.

Inspiroivaa uutta vuotta 2020 ihan jokaiselle. Olkoon tämä ilon vuosikymmen!

Juha

#Hääkuvaus #Fokusointi