Kuvasin 100 000 kuvaa Suomesta – ja nyt kerään parhaat yhteen kuvapankkiin

5.10.2018

 

Kuvasin jo nuorena poikana kaikki Suomen kauneimmat maisemat – täysin omasta intohimosta.

 

Heti kun sain 23-vuotiaana oman auton, 1985-vuosimallin Volkswagen Golfin, lähdin samantien kiertämään ympäri Suomea. Alkuinnostuksesta kiersin ensimmäisen viiden kuukauden aikana kaikki Suomen 27 virallista kansallismaisemaa.

 

Näin jälkeenpäin ajateltuna muistelen hyvällä sitä valtavaa innostusta, mikä minulla oli maisemavalokuvausta kohtaan. Päätin toteuttaa unelmani, vaikka minulla ei ollut mitään rahoitusta kiertuetta varten. Oli ainoastaan unelma.

 

Ajattelen niin, että mistä ikinä elämäni varrella innostun, niin pystyn toteuttamaan tuota samaa kaavaa ja keskittymään vain ja ainoastaan tulevaan onnistumiseen. Ainoa mikä kiinnostaa, on se uskomaton hyvänolontunne, joka ison tavoitteen toteutumisesta seuraa.

 

Vuosikymmenen varrella ehdin kuvata noin 100 000 maisemakuvaa eri puolilta Suomea ja nyt on aika kerätä kaikki parhaat otokset Visual Finland -kuvapankkiin. Tämän kuvatoimiston tarkoituksena on tarjota ottamiani kuvia myös muiden käyttöön – niin viestintään, markkinointiin kuin myös tilojen sisustukseenkin.

 

Linkki Visual Finland -kuvapankkiin: https://visualfinland.com

 

Sydämellisesti tervetuloa.

 

Juha

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now