Positiivisen reagoinnin taito – elämän tärkein taito?

1.9.2017

 

Jee, perustin uuden blogin: Positives.fi!

 

Kyseessä on uusi luovuuskanavani, joten en halua rajoittaa aiheita mitenkään, vaan kirjoitan juuri mistä huvittaa. Panostan sellaisiin aiheisiin, jotka koen tärkeiksi ja joissa näen valtavasti potentiaalia tulevaisuuden kannalta. Luvassa on artikkeleita niistä aiheista, joista oon ollut itse superinnostunut, mutta joista en ole pahemmin vielä huudellut: positiivisesta elämänasenteesta, hyvinvoinnista, terveydestä ja liikunnasta, mutta myös tieteestä, tulevaisuuden teknologiasta, robotiikasta, jopa investoinneista.

 

Tarkoituksena on inspiroida myös muita huomaamaan elämän rajattomat mahdollisuudet ja näkemään maailma entistä optimistisemmin. Tule mukaan lukemaan ja jos haluat, niin uuteen blogiin saa myös kirjoittaa. Se olisikin hienoa!

 

Ensimmäisenä kirjoitin positiivisen reagoinnin taidosta, joten jos aihe kiinnostaa, niin pääset lukemaan sen biossa olevan linkin kautta. Mikäpä olisikaan tärkeämpi taito kuin nähdä suuri määrä mahdollisuuksia myös sinänsä negatiivisissa elämäntapahtumissa. Sellainen asenne avaa oven elämän rajattomille mahdollisuuksille.

 

Lukemaan pääset tästä: Positives-blogi

 

Tervetuloa ja mahtavaa viikkoa kaikille!

 

- Juha

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now