VAPAA TYÖNTEKIJÄ ESPANJAN AURINKORANNIKOLLA

Olen Juha Kalaoja (32 v), kovalla asenteella varustettu työntekijä, joka on Espanjaan muuton yhteydessä valmis hyppäämään uusiin haasteisiin. Tarjoan näin avoimen hakemuksen muodossa osaamistani nykyisiin ja tuleviin tarpeisiinne.

Työkokemusta olen saanut monilta eri aloilta, sillä olen toiminut digisisällöntuottajana matkailuun keskittyneellä Gofinland.fi -sivustolla, tehnyt toimittajan töitä sanomalehti Ilkassa, valokuvannut ammattimaisesti, ollut viestintäsuunnittelijana Metsähallituksella ja kirjoittanut väitöskirjan Suomi-brändin visuaalisesta viestinnästä.

Suhtaudun avoimesti tuleviin työtehtäviin ja olen valmis kehittämään omaa osaamistani juuri kyseisen työn vaatimaan suuntaan.

Työssä vaadittavien ominaisuuksien lisäksi tarjoan myös seuraavanlaista erikoisosaamista:

  • Verkkoviestintä: nettisivujen päivittäminen ja kehittäminen, sosiaalisen median sisällöntuotanto ja markkinointi

  • Tekstien kirjoittaminen: kyky luoda kiinnostavia, kieliopillisesti oikeaoppisia tekstejä suomeksi ja englanniksi

  • Valokuvaustaito: vuosien kokemus ammattitason valokuvausprojekteista antavat mahdollisuuden hyödyntää kuvausosaamista kaikissa mahdollisissa yhteyksissä

  • Videot: voimme tarvittaessa tehdä myös lyhyitä esittelyvideoita kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin

  • Matkailualan osaaminen: Matkailututkimuksen yliopisto-opinnot ja aikaisempi työkokemus alalta ovat eduksi matkailuun liittyvissä töissä

 

Ja tietenkin tuon mukanani positiivisen ja ystävällisen persoonani, josta on toivon mukaan iloa myös muille työyhteisön jäsenille. Kykenen kommunikoimaan sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Ansioluettelostani (lataa pdf) voitte lukea lisää minusta, työkokemuksestani ja osaamisestani. Valokuviini, videoihini ja muihin referensseihini voitte tutustua kotisivuillani www.juhakalaoja.com.

Asun tällä hetkellä vielä Helsingissä, mutta olen valmis muuttamaan Espanjaan heti kun mahdollista. Minulle voi aina soittaa (+358 40 5311 064), ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen juha@uplifters.co tai lähettää viestin alla olevalla lomakkeella.

Ollaan yhteydessä ja jutellaan lisää!

Juha Kalaoja

Ota yhteyttä

Nähdään Espanjassa!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now